Vicepresedintele PD Ioan Oltean i-a cerut, simbata, presedintelui formatiunii democrate, Emil Boc, sa ia in calcul posibilitatea de a conduce partidul doar de la Bucuresti, transmite Mediafax. "Un partid de guvernare trebuie sa fie condus de la Bucuresti. Luati in calcul acest lucru si pregatiti-va un alt Boc si ginditi-va ca aceasta este o necesitate si nu un moft al unora sau altora", a spus Oltean la Consiliul de Coordonare Judetean al PD Cluj.

El a avertizat ca principalul responsabil in cazul in care partidul nu-si respecta programul este presedintele acestuia. "Daca PD va avea un esec in ceea ce priveste guvernarea, primul care va fi responsabil este Emil Boc. Sper insa ca acest lucru sa nu se intimple", a spus Ioan Oltean. Presedintele PD, Emil Boc, care este si primarul municipiului Cluj-Napoca, a replicat ca nu ii va dezamagi pe clujeni si ca PD poate fi condus foarte bine si de la Cluj.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.