Victor Ponta sare din nou la "gatul" ministrului Justitiei. Nu ar fi nici o noutate, avand in vedere scandalurile iscate de acesta pana in prezent.

De aceasta data, deputatul PSD ii cere raspicat Monicai Macovei sa faca publice motivele reale pentru care a parasit magistratura si vrea sa se spuna daca a colaborat sau nu cu fosta Securitate.

Deputatul PSD Victor Ponta a cerut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, sa faca publice motivele reale pentru care a fost nevoita sa paraseasca magistratura, el sustinand ca aceasta nu a indeplinit standardele impuse de aceasta profesie.

"Trebuie sa vedem daca cei care si astazi fac parte din magistratura sunt cei care au determinat-o atunci pe Macovei sa iasa din aceasta categorie. Ei sunt dusmanii personali ai actualului ministru", a mai spus Ponta. El a mai solicitat, de asemenea, publicarea dosarului de la CNSAS al ministrului Justitiei, pentru a se vedea daca Monica Macovei a colaborat sau nu cu fosta Securitate. Ponta sustine ca scopul criticilor permanente ale Monicai Macovei la adresa sistemului pe care aceasta il gestioneaza este de a obtine dupa 1 ianuarie 2007 "o functie bine platita la nivel european".

Ponta considera ca modul de manifestare al ministrului impotriva institutiei pe care o conduce este unul foarte periculos. El a adaugat ca, in consecinta, "singura solutie pentru depasirea acestei situatii este demisia".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.