Se pregatesc un guvern alternativ si o propunere de prim-ministru
15 partide neparlamentare au cazut de acord, zilele acestea, sa puna capat la ceea ce liderii lor numesc "eliminarea oricarei sanse de exprimare a unei formatiuni politice nou infiintate".

Promotorul proiectului este Partidul Stangii Unite, condus de fostii deputati PRM Ilie Neacsu si Sever Mesca. Ineditul demersului il constituie faptul ca "neparlamentarii" - toti reinscrisi dupa noile reglementari in materie, care prevad un minimum de 25.000 de semnaturi de sustinere pentru fiecare formatiune - si-au dat mana in pofida deosebirilor doctrinare. Alianta "Lege si Ordine", prescurtat A.L.O., este cupola sub care vor actiona, de acum inainte, printre altele, Partidul Republican, Partidul Pensionarilor din Romania, Partidul Tineretului Democrat, Partidul pentru Patrie si Partidul Forta Dreptatii. Principala nemultumire a A.L.O. o reprezinta "blocarea accesului in presa" a formatiunilor extraparlamentare, care se vad in imposibilitate de a-si face cunoscut mesajul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.