Din vacanta, Crin Antonescu lanseaza atacuri de-a valma impotriva „grupului de intimi“ taricenisti si disidentilor „apropiati de Cotroceni“.

Seful deputatilor PNL ii amesteca pe toti in aceeasi oala, precizind ca nu este afiliat nici unui grup. "Sint aproape orfan politiceste", a spus el la o emisiune televizata. Rebelul exclude orice alaturare de grupul de disidenti condus de Stolojan. "Are un proiect pe care cel putin eu nu l-am impartasit si nu-l impartasesc: proiectul fuziunii cu PD sau, in orice caz, a mergerii in pasul dictat de domnul Basescu", a afirmat Antonescu. Cum se explica iesirea sa? Unii liberali cred ca seful deputatilor liberali "mizeaza pe faptul ca, in curind, o sa apara o opozitie la Tariceanu si nu vrea ca ea sa fie condusa de Stolojan si de Musca".

Atac la "grupul lui Tariceanu"

Precaut, Antonescu nu cere debarcarea lui Tariceanu, dar il critica pentru lipsa de combativitate. "Cea mai eficace solutie pentru redresarea partidului este aceea cu Tariceanu, dar el trebuie sa scoata din depozit resursele personale - de viziune, de curaj, de deschidere…". Pe de alta parte, Antonescu nu ezita sa atace "grupul din jurul lui Tariceanu": "PNL sta sub pericolul de a merge neconditionat pe linia pe care grupul din jurul domnului Tariceanu, din ce in ce mai mic si mai putin legitim, il poate duce". Din criticile lui Antonescu se desprinde o singura propunere de proiect politic, si aceea neclara. El vrea o relansare a Aliantei, semnind in acest scop o scrisoare in care solicita "un mesaj de viitor".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.