La intalnirile de gradul zero, primele doamne trebuie sa respecte o cutuma potrivit careia sa poarte fusta si taior, dar si un accesoriu care confera distinctie si eleganta: palaria.

Mare vizita mare la Bucuresti. La Cotroceni. Presedintele Traian Basescu l-a primit in vizita oficiala pe omologul sau ceh, Vaclav Klaus. Conform protocolului acestor intalniri, cei doi sefi de stat au alaturi si nevestele.

Astfel ca Maria Basescu a facut cunostinta cu doamna Livia Klausova. Acelasi protocol spune ca la intalnirile de gradul zero, primele doamne trebuie sa respecte o cutuma potrivit careia sa poarte fusta si taior, dar si un accesoriu care confera distinctie si eleganta: palaria.

Maria Basescu i-a permis sotiei presedintelui ceh sa isi puna palaria pe cap pentru ca o deranja soarele
Livia Klausova s-a conformat si si-a pus pe cap o palarie bej cu broderie asortata cu sandalele. Dar prima doamna a Cehiei a mai avut un motiv pentru care a recurs la acest accesoriu. Surse de la Cotroceni spun ca protocolul de la Bucuresti a informat protocolul prezidential ceh ca in Romania temperaturile de afara sunt destul de ridicate si ca ar fi bine ca doamna sa-si acopere capul.

Fara palarie

Surpriza insa. Odata coborata pe Platoul oficial, Livia Klausova a constatat cu stupoare ca Maria Basescu nu are palarie, drept pentru care la un moment dat si-a scos si ea palaria ca sa nu faca nota discordanta cu sotia lui Traian Basescu.

Maria Basescu i-a soptit insa ca e in regula si ca poate sa-si puna palaria la loc pentru ca pe ea nu o deranjeaza si, in plus, soarele era destul de suparator.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.