Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a afirmat, intr-un interviu acordat Agentiei Rompres, ca este dificil sa se poata vorbi in acest moment de o colaborare parlamentara intre PSD si PRM.
"Din pacate, ea a creat foarte multe interpretari maximaliste, iar aceasta a dus la o oarecare retragere in discutiile pentru colaborarea parlamentara", a spus Mitrea. El si-a exprimat regretul ca PSD a mers singur la motiunea de cenzura si nu a adus alaturi de el si pe cel de-al doilea partid din opozitie. "Daca aceasta colaborare mai este de actualitate este greu de apreciat. Este dificil de vorbit acum de o colaborare parlamentara oficializata printr-un document din cauza modului in care au mers discutiile cu partenerii din PRM. Si ei probabil ca sunt nervosi de acest mod de lucru al nostru. A fost o greseala: ori clarificam de la inceput ca este vorba despre o colaborare in plan parlamentar, ori o lasam si n-o mai porneam. Este greu de crezut ca va mai fi in perioada urmatoare", a conchis Miron Mitrea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.