UDMR s-a rasculat ieri impotriva coalitiei din care face parte si a avertizat ca nu va mai vota citeva legi extrem de importante pentru actualul guvern pe motiv ca statutul minoritatilor a fost aminat pentru toamna.
Deputatii UDMR au incercat sa forteze plenul Camerei sa accepte introducerea pe ordinea de zi a discutarii statutului fara ca aceasta lege sa aiba raportul de la Comisiile de specialitate finalizat. Cu o zi in urma chiar liderul UDMR, Marko Bela, a acuzat boicotul colegilor din Coalitie care au absentat din Comisii, atragind atentia ca "nu opozitia este datoare sa ne voteze legile". Din nou Coalitia PNL-PD-PC a votat impotriva cererii UDMR, asa ca dupa o pauza de consultari unde udemeristii au pus inclusiv problema boicotarii sesiunii extraordinare, Marton Arpad a anuntat ca formatiunea sa a decis sa nu sustina mai multe legi importante ale guvernului printre care si Codul Fiscal.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.