Avocatul lui Dan Voiculescu a dat buzna ieri in sedinta CNSAS, fiind acuzat ca s-a folosit de calitatea de parlamentar.

Sergiu Andon si-a anuntat prezenta la CNSAS inca de la inceputul saptaminii, cind a facut cerere sa fie audiat cu scopul de a "normaliza" relatia dintre Dan Voiculescu si institutie. Desi nu i s-a dat un raspuns pozitiv, acesta s-a prezentat totusi la CNSAS, depunind la registratura o noua cerere privind eliberarea unor copii dupa inregistrarile video ale audierilor lui Voiculescu la CNSAS.

"Am fost invitat"

"In timp ce eram la registratura a venit la mine juristul institutiei si m-a invitat in sala de Colegiu. Unii insistau sa iau loc, Cazimir Ionescu, secondat la inceput de domnul Turianu, a sarit sa spuna ca intrerup lucrarile Colegiului, iar presedintele Secasiu a jucat echivoc", descrie Sergiu Andon intilnirea care a dat peste cap sedinta de ieri a Colegiului. "Cum as fi putut sa intru daca acolo peste tot accesul se face cu cartela electronica?", mai intreaba retoric Andon.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.