Dan Voiculescu a gasit o metoda inedita de a-si face publice dosarele primite de la CNSAS.

Acesta a spus membrilor partidului sau ca le va arata cetatenilor dosarele "intr-o forma moderna". Modalitatea pe care o va folosi liderul PC va fi proiectarea documentelor pe un ecran imens amplasat in centrul orasului.

Presedintele PC Bistrita-Nasaud, Ionel Tompa, a confirmat ca seful sau va incerca sa-i invite pe cetateni la filmul dosarului, la sfarsitul saptamanii viitoare, chiar in centrul Capitalei. Acesta a adaugat ca, astfel, romanii vor putea vedea cu ochii lor ce tip de declaratii a dat Voiculescu fostei Securitati, sustinand ca in doua luni se va clarifica si situatia Partidului Conservator. Liderul PC Bistrita-Nasaud ne-a declarat insa ca nu a auzit din gura lui Dan Voiculescu ca vrea sa amplaseze un astfel de ecran, dar ca "cineva din partid a spus in cadrul unei discutii private de partid".

In acelasi timp, Tompa a explicat ca modalitatea moderna la care s-a referit Dan Voiculescu ar putea fi si editarea unor brosuri cu documentele incluse in dosarele primite de la CNSAS. Apropiati ai presedintelui PC ne-au confirmat ca si ei stiu ca seful lor intentioneaza sa-si afiseze notele de securitate chiar in centrul Capitalei, pe un ecran imens, asa cum a sustinut si Ionel Tompa.

Aceasta initiativa vine ca o noua incercare a lui Dan Voiculescu de a contracara efectul pe care l-a avut decizia CNSAS cu privire la dosarele sale. Pe baza unor noi informatii primite de la SRI, membrii Colegiului au votat in unanimitate decizia prin care Voiculescu este acuzat ca a colaborat cu politia politica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.