"M-am retras din Comisia de privatizare CEC pentru ca nu am dorit sa transform participarea mea acolo intr-un subiect de disputa politica”, a declarat, ieri, Bogdan Olteanu, citat de Mediafax. El a explicat ca “privatizarea CEC este un proces important pentru economia Romaniei si trebuie sa fie inconjurata de toata increderea si toata linistea posibila”.

Liderul PNL a adaugat ca un rol insemnat in luarea acestei decizii l-a avut reactia parlamentarilor fata de acest subiect. "Pentru ca au existat discutii, pentru ca au existat puncte de vedere ridicate atat de membrii puterii, cat si de reprezentanti ai opozitiei referitoare la participarea mea acolo, am decis sa ma retrag pentru a lasa privatizarea CEC sa mearga inainte in cele mai bune conditii", a spus Olteanu.

El a precizat ca nu cunoaste numele inlocuitorului sau in Comisia de privatizare a CEC, decizia in acest caz apartinand exclusiv Executivului.

Retragerea lui Bogdan Olteanu din Comisia de privatizare a CEC este notificata intr-un Ordin al ministrului Finantelor, publicat in Monitorul Oficial din 1 iunie 2006.
In documentul Ministerului Finantelor se precizeaza ca Bogdan Olteanu a depus cererea de retragere din comisie pe 30 mai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.