Crin Antonescu i-a reprosat ieri lui Calin Popescu Tariceanu, de fata cu parlamentarii PNL, ca reactioneaza prea slab in fata atacurilor Basescu-PD.
Premierul Tariceanu crede ca 50% din credibilitatea Romaniei in fata UE se datoreaza faptului ca nu a raspuns criticilor "locatarului de la Cotroceni". Aceas-ta opinie a stirnit amuzamentul parlamentarilor PNL, care au avut ieri o discutie de circa doua ore cu Tariceanu despre situatia politica proasta in care se afla partidul.

Potrivit unor surse liberale, presedintele PNL a fost pus in dificultate din primul moment de liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, care i-a comunicat sec cam care sint "sentimentele" liberalilor. Antonescu i-a reprosat ca nu trateaza de la egal cu Basescu si ca nu are replica la atacurile sale. El a deplins faptul ca nu exista o strategie politica a partidului si ca PNL nu are vectori de imagine. "Noi, aici intre noi, ne convingem usor ca sintem cei mai buni si frumosi, dar daca iesim afara nu ne crede nimeni", ar fi spus Antonescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.