Ideile demnitarilor Cabinetului Tariceanu au gasit adapost in „Jurnalul National“.

PUR a reusit sa intre in Parlament si chiar sa ajunga la guvernare. Bineinteles ca fara sa beneficieze de sprijinul puternicului trust de presa controlat de familia Voiculescu, pentru ca, nu-i asa, Antena 1 si Jurnalul National nu sint anexe ale partidului (citat din Dan Voiculescu, omul care nu a avut legaturi cu Securitatea).

Totusi, pentru citiva membri ai Cabinetului Tariceanu, modul in care s-a impartit puterea a fost o buna ocazie de a-si descoperi noi talente. Spre exemplu, Adriean Videanu si Codrut Seres au clocotit de inspiratie si s-au apucat de scris editoriale. Gazduite cu generozitate de Jurnalul National, printre alte amintiri de la Revolutie. Initiativa colegilor de la Jurnalul de a oferi spatiu pentru gindurile politicienilor este una excelenta. Poate asa, mesajele transmise de catre demnitari vor reusi sa capete un pic de coerenta. Astfel, Adriean Videanu poate sta, cu mintea odihnita si spatele relaxat in fata calculatorului, sa scrie, concentrat, ca impozitarea dividendelor cu 5% ar fi o masura pe care o sustine, dar care nu poate fi realizata pentru ca la Guvern s-a decis deja sa se impoziteze cu 10%. Sau, ca sa revenim asupra unui subiect relatat in editiile de ieri si de astazi ale Cotidianului, Seres poate sa-si utilizeze condeiul si instrumentele de calcul ca sa afle cantitatea exacta de carburant furata din conductele Petrotrans. Fiindca, numarate la rece, jumatate din cele 100.000 de tone pe care ministrul le-a dat disparute marti s-au pierdut printre rinduri pina ieri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.