Primarul din Busteni, Emanoil Savin, a trecut cu arme si bagaje de la PC la PD, cu tot cu afacerile sale controversate.
Democratii au achizitionat un primar cu probleme in justitie. PD Prahova a anuntat ca filialele PC din Busteni si Comarnic au devenit proprietatea lor impreuna cu liderii acestora, primarul orasului Busteni, Emanoil Savin, si cel al orasului Comarnic, Dorian Potoaca. "Am mers pe principiul ca sint oameni care lucreaza foarte bine pentru comunitate. In ceea ce-l priveste pe domnul Savin, l-am intrebat si pe dinsul, am vorbit si cu oameni care il cunosc si am inteles ca nu are nici un dosar pe numele lui. In justitie are un singur dosar in care este chemat in calitate de martor", a motivat decizia Roberta Anastase, liderul PD Prahova.

Ea neaga faptul ca partidul ar putea deveni un paravan de imunitate pentru cei certati cu justitia. "Nu au nici un fel de imunitate. Daca se dovedeste ca sint vinovati, vor raspunde in fata legii. Eu una nu am nici un fel de tangenta cu zonele de ancheta. Nici cu judecatori, nici cu altcineva." La rindul lui, liderul PC Pra-hova, Florin Anghel, nu se arata deloc suparat de pierderea suferita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.