Sanctionat zilele trecute cu avertisment pentru ca nu a fost prezent la votul motiunii PSD pe tema sanatatii, senatorul liberal Adrian Cioroianu ii transmite presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu, ca partidul nu are nevoie de disciplina, ci de solidaritate si ca Statutul partidului trebuie schimbat.

"PNL nu are nevoie de oameni care sa sufle in spuza presedintelui partidului. Are nevoie, in schimb, de oameni mai indisciplinati, dar care sa gandeasca si sa se exprime liberal. Nu disciplina lipseste partidului, ci solidaritatea", a declarat Cioroianu joi seara, intr-o emisiune televizata. El a mai facut referire la Statutul PNL, modificat in 2002, la solicitarea lui Theodor Stolojan, care asigura alegerea liderului partidului impreuna cu o echipa dinainte stabilita. "Statutul PNL, la ora actuala, tine jumatate din partid, ca la hochei, pe tusa. Sistemul care a fost inaugurat in 2002 nu e unul bun, trebuie renuntat la aceasta ideea a unui nume care vine cu echipa. Echipa in care este ca la votul pe liste", a spus Cioroianu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.