"In spatele acestei motiunii (n.r.: a PSD) se afla Traian Basescu care-i tine in sah pe cativa din liderii PSD cu dosare penale", a spus ieri Vadim Tudor intr-o conferinta de presa.

El este de parere ca presedintele Basescu, prin motiunea PSD, "incearca sa traga de timp si sa arate populatiei si strainatatii ca administratia lui este foarte preocupata de optimizarea activitatii". Conform liderului PRM, Geoana si partidul pe care il conduce urmaresc interese "meschine care sunt departe de interesul national", iar pentru a-si atinge obiectivele, capeteniile PSD "s-au facut pres la picioarele sultanului suferind de la Palatul Cotroceni". Conform scenariului descris de Vadim, "daca motiunea va trece, va urma o guvernare PSD, UDMR, PNL-aripa Stolojan".

Corneliu Vadim Tudor a explicat din nou motivul pentru care PRM nu sustine motiunea social-democratilor, fiind vadit suparat de atitudinea PSD: "Noi nu vrem ca partidul nostru sa devina o trambulina pentru revenirea la putere a unor gangsteri. (...) cele 50 de voturi ale grupurilor parlamentare ale PRM vor ramane in conservare asteptand vremea cand pe scena politica se va renunta la viclenii stupide". Mai mult, "PRM vrea sa vindece PSD-ul de smecherie si de aroganta" a conchis Vadim Tudor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.