Miron Mitrea este unul dintre greii partidului care nu au semnat motiunea de cenzura a PSD, in care presedintele partidului Mircea Geoana si-a pus mari sperante ca va darama actualul guvern. Mai mult, Mitrea a reafirmat ideea sa potrivit careia PSD ar sustine un guvern minoritar pentru a asigura integrarea in bune conditii in Uniunea Europeana.

Cu totul alta parere are Mircea Geoana, care a ordonat partidului sa tipareasca si sa distribuie circa un milion de pliante in care infiereaza guvernul, mai exact Alianta PNL PD, iar el personal a declarat razboi total acestor doua partide, pe care incearca sa le "puna pe fuga de la guvernare". Discursul lui Geoana de ieri arata clar ca el are alta optica fata de Miron Mitrea. De altfel, potrivit unor apropiati ai lui Geoana, Mitrea a intrat in dizgratia liderului PSD si este scos din cartile organizarii campaniei electorale a acestei formatiuni, campanie pe care a declansat-o chiar Geoana printr-un discurs-fluviu, pigmentat cu multe cifre comparative intre guvernarea Nastase si cea actuala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.