Ministrul Justitiei neaga o eventuala racire a relatiilor cu liderii PD sau vreo discutie cu privire la parasirea Guvernului.
Ea ne-a declarat ieri ca nu a avut nici o discutie cu conducerea PD privind o eventuala desemnare a ei drept comisar european, dupa aderarea Romaniei la UE. "Nu m-am gindit niciodata la asa ceva. Mai am multe de facut aici, in domeniul justitiei", a spus Macovei. Ministrul de Justitie a infirmat categoric o serie de informatii aparute in citeva ziare de ieri, care afirmau ca secretarul general al PD, Vasile Blaga, ar fi criticat-o pe Macovei si comportamentul acesteia. "Nu am avut nici o discutie in contradictoriu cu vreun lider PD si nici nu m-a criticat sau acuzat cineva din partid", a precizat Macovei. Oficial, liderii PD se intrec in a-si declara sustinerea fata de ministrul Macovei. Liderul PD Emil Boc spune ca PD nu are nici o intentie de a o schimba pe Macovei din functie si ca "nu ar fi util si nici necesar" ca actualul ministru sa fie inlocuit cu un om politic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.