Partidul Social Democrat critica modul in care actualul Executiv gestioneaza educatia, sanatatea, agricultura sau finantele.

Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a spus ca Guvernul pare a fi incapabil sa onoreze angajamentele asumate fata de Uniunea Europeana.

,,O serie de domenii care au fost semnalate cu stegulete de diferite culori in rapoartele Comisiei europene, nu beneficiaza acum de un plan, un program clar de adoptare a unor decizii si de implementare. Este o oportunitate de a discuta public daca si in ce masura Romania este condusa astazi,, a declarat domnul Diaconescu.

Fostul ministru de finante PSD, Mihai Tanasescu, a prezentat parlamentarilor textul motiunii de cenzura la adresa actualului Cabinet.

Motiunea de cenzura vine la doar cateva zile dupa ce presedintele Traian Basescu a criticat in Parlament modul in care Guvernul Tariceanu gestioneaza mai multe domenii. Motiunea de cenzura se suprapune in unele domenii peste criticile sefului statului.

Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al Partidul National Liberal, a declarat ca motiunea este un demers demagogic al PSD.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.