Pesedistii s-au certat ieri pe cocori. Noua sigla de partid, cu stolul de pasari calatoare, a fost unul dintre subiectele centrale de discutie la sedinta conducerii PSD.
"De ce trebuie sa raspund eu la chestia cu cocorii? Am ajuns sa fiu seful cocorilor!", le-a reprosat cu amaraciune colegilor sai Liviu Dragnea. Vicele pesedist spune ca a fost asaltat de telefoane din partea presei, dar si de colegii din teritoriu ca sa dea lamuriri pe tema cocorilor. "Nu ma intrebati pe mine! De ce ma intrebati pe mine? Ce treaba am eu cu cocorii?", a sarit Dragnea. Ieri, dupa sedinta conducerii PSD, l-am intrebat pe Dragnea cum ramine cu cocorii. Parea sa-si iasa din pepeni. "Chiar nu va inteleg… Nu stiu cine v-a spus ca eu ma ocup de cocori. Recunosc ca am fost foarte suparat in sedinta Biroului, dar nu eu sint responsabil de treaba asta", ne-a spus Liviu Dragnea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.