Intre Camera Deputatilor si Institutul de Politici Publice, cel ce monitorizeaza prezenta si modul cum voteaza deputatii, a inceput un razboi rece.
IPP a dat in judecata Camera Deputatilor pentru faptul ca nu a oferit toate datele privind motivarea absentelor deputatilor. Printre nemultumirile celor de la IPP se numara si "refuzul conducerii Camerei de a ne remite condica de prezenta, acel tabel care nu contine semnaturile depu-tatilor". Aici IPP nu are dreptate, pentru ca o astfel de condica nu exista la Camera, singurele documente de inregistrare a prezentei fiind cele care contin semnaturile deputatilor.

Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a anuntat ca pina luni Comisia juridica, Comisia pentru regulament si Autoritatea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal trebuie sa transmita o lista cu datele cu caracter personal care pot fi date publicitatii, referirea principala fiind facuta la listele cu semnaturile deputatilor. Camera este insa in culpa pentru ca nu a prezentat IPP toate datele privind motivarea absentelor depu-tatilor din sesiu-nea de toamna. Aici, principala vina apartine ches-torului Gheorghe Albu, cel care centralizeaza motivarea absentelor de la liderii de grup.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.