Partidele care promoveaza femei in functii de conducere ar putea beneficia de bonusuri financiare, potrivit unui amendament la Legea finantarii partidelor politice, care va fi initiat de Organizatia de femei a PSD. Presedintele Organizatiei de femei PSD, Rovana Plumb, a declarat, sambata, la Suceava, ca este nevoie sa fie mai multe femei in politica, aratand ca femeile reprezinta 51% din populatia tarii si poate mai mult de jumatate din probleme sunt pe umerii acestora.

"Este nevoie sa fie mai multe femei in politica, pentru ca ele vor putea sa reprezinte mai bine interesele femeilor", a spus Rovana Plumb. Ea a anuntat ca Organizatia de femei a PSD va propune, saptamana viitoare, un amendament la Legea finantarii partidelor politice, in sensul acordarii unui bonus formatiunilor politice care vor promova mai multe femei in structurile de conducere.
"Acest bonus sa fie direct proportional cu numarul femeilor care vor accede in structura de decizie", a spus Rovana Plumb.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.