Graham Watson, liderul ALDE, spune cum vad liberalii europeni dosarul lui Voiculescu, chestiunea alegerilor anticipate si problema integrarii.
Au aparut in Romania informatii conform carora presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, ar fi fost colaborator al Securitatii. Daca aceste informatii se dovedesc a fi adevarate, acest fapt va avea vreo influenta asupra intrarii partidului sau in ALDE, unde deocamdata detine pozitia de observator?

Pentru moment, avem doi observatori din partea PC si sint buni, ar fi foarte buni parlamentari europeni. As fi mindru sa ii am in grupul meu. PC isi va depune candidatura atunci cind Romania va fi membru al UE. Atunci vom judeca lucrurile. Dar ei au venit la noi la recomandarea PNL. Nu stiu exact care sint acuzatiile ce i se aduc lui Dan Voiculescu. Stiu ca din cauza virstei sale si a realizarilor pe care le-a avut in viata bineinteles ca avea legaturi cu regimul comunist. Era un important om de afaceri pe vremea aceea si, din cite stiu, a fost si oficial al guvernului, la un moment dat. Deci, clar a fost implicat. Ceea ce cred ca este important este natura acuzatiilor ce i se aduc si care au fost consecintele a ceea ce se presupune ca a facut si asta, bineinteles, trebuie sa stabileasca autoritatile romane.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.