Liberalul Paul Pacuraru cere ca pentru toate persoanele ce au mandate publice, CNSAS sa se mai pronunte o data. Propunerea acestuia vine dupa ce, in situatia presedintelui PC, Dan Voiculescu, s-a reverificat dosarul ce ar trebui sa clarifice relatiile acestuia din urma cu structurile fostei Securitati, informeaza corespondentul AMOS News. Senatorul liberal Paul Pacuraru a afirmat vineri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Galati ca va solicita public, de la tribuna Senatului, reverificarea de catre CNSAS a tuturor dosarelor de colaborare fosta Securitate.

"Nu mi se pare firesc ca pentru o persoana, indiferent de aspiratiile sale, daca doreste sau na sa acceada in guvern, sa se revina cu un document cu o intoarcere la 180 de grade, in timp ce pentru celelalte persoane nu se intampla acelasi lucru. De asemenea, nu mi se pare corect ca acesta institutie sa dea intr-o scurta perioada de timp doua rezolutii total diferite. De aceea voi cere ca dosarele tuturor persoaneor care au mandat publice sa fie reverificate", afirma Paul Pacuraru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.