Traian Basescu a ramas fara sonor, in Vrancea, in timpul unei emisiuni electorale, difuzata luni de TVR 2 si retransmisa prin intermediul firmei de cablu UPC. Astfel, la aproximativ sapte minute dupa ce liderul Aliantei D.A. a inceput sa vorbeasca, sunetul s-a intrerupt brusc, pentru a reveni 25 de minute mai tirziu, exact dupa terminarea discursului. Mai multi vrinceni ne-au semnalat ca au insistat, in timpul emisiunii, la dispeceratul firmei de cablu UPC, dar fara nici un rezultat. "Persoana de la capatul firului mi-a confirmat ca sonorul a fost oprit intentionat. Dispecerul a facut apel la inteligenta mea, nu mi-a putut spune direct cine a intervenit, lasindu-ma sa inteleg. Nu se poate asa ceva, ne intoarcem la comunism?!", ne-a declarat focsaneanul Constantin Harabor.
Pe de alta parte, oficialii UPC Focsani neaga faptul ca ar fi intrerupt semnalul sonor in timpul emisiunii difuzate pe TVR 2. "Intre orele 20.00 ale serii de 15 noiembrie si pina ieri dimineata la 8.00 nu am primit sesizari telefonice. Nu au fost deranjamente. Din momentul in care a fost activat sistemul de securitate, asta insemnind ora 21.43 din 15 noiembrie, si pina la dezactivarea acestuia - ora 7.53 a zilei de 16 noiembrie, nici o persoana nu a patruns in sediul UPC, in spatiul tehnologic unde se afla statia de emisie", ne-a declarat Liliana Martes, de la Departamentul de Marketing si Vinzari al UPC Focsani. La rindul sau, contactat telefonic, directorul UPC Focsani, Cristian Diaconu, spune ca e posibil sa fi aparut probleme de transmisie sau de receptie de pe satelit in timpul emisiunii cu Traian Basescu. "Se intimpla si accidente nefericite. Ce pot sa va spun e ca noi nu facem politica", a precizat directorul punctului de lucru al UPC Focsani.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.