Ministrul justitiei a transmis, ieri, parlamentului, Raportul de evaluare a activitatii Ministerului Public si imediat a izbucnit zvonul ca Monica Macovei va cere schimbarea lui Ilie Botos.
Dar de la Ministerul Justitiei s-au trimis presei SMS-uri in care se spunea cu majuscule: "NU CEREM schimbarea procurorului general". Reactia este cu atat mai curioasa, cu cat, de-a lungul timpului, imaginea procurorului general Ilie Botos a fost pusa in umbra tocmai de declaratiile Monicai Macovei, care preciza, aproape constant, ca va cere schimbarea lui. De cealalta parte, Ilie Botos a declarat ca nu se simte vizat de concluziile MJ privind raportul Ministerului Public. "La urma urmei, nimeni nu este de neinlocuit. Sunt un tehnician, provin din sistem, voi ramane in sistem, deci nu am nicio temere din acest punct de vedere", a spus Ilie Botos. El a mai subliniat ca raportul este unul obiectiv.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.