Secretarul de stat din Ministerul Economiei Ionel Mantog si-a dat demisia dupa o serie de replici pe care le-a avut cu ministrul de resort Codrut Seres.

Ministrul Economiei, Codrut Seres, a declarat, marti, ca va adresa o noua scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu, in care va solicita inlocuirea din functie a secretarului de stat din Ministerul Economiei Ionel Mantog. Intre timp, secretarul de stat si-a prezentat el insusi demisia din functia ocupata in minister.

Seres a precizat, dupa ce a fost audiat de Comisia economica a Camerei asupra neregulilor sesizate in modul in care termocentralele Rovinari si Turceni au incheiat o serie de contracte de furnizare de energie electrica la preturi preferentiale, ca va trimite si DNA rezultatele anchetei desfasurate de Corpul de control al ministerului.

Mantog "musca" din Seres

Ionel Mantog (PD) il acuza, in schimb, pe Seres (PC) ca este vinovat de "scandalul energiei furnizate de complexurile Rovinari si Turceni".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.