Liderul PIN, Cozmin Gusa, a dezvaluit la emisiunea „Miezul problemei“, de la National TV, ca exista politicieni si partide care nu si-au platit datoriile din campania electorala.
Gusa a spus ca presedintele Basescu are o datorie fata de presa de 20 miliarde lei, in timp ce PSD a batut toate recordurile, avand o datorie de 150 miliarde lei. Referitor la afirmatia lui Gigi Becali, potrivit careia acesta ar detine dosarul de la Securitate al lui Dan Voiculescu, Gusa a precizat: "Aceasta informatie este o banalitate, deoarece timp de 15 ani dosarul a fost vazut de sute de oameni, atat de politicieni, cat si de cei din presa. Este o poveste despre ce ar fi putut face Dan Voiculescu cu oameni de legatura din fosta Securitate.

Documentul poate capata semnificatie doar daca ce scrie acolo ar fi confirmat de catre ofiteri ai Securitatii care sunt inca in viata." Cozmin Gusa a sustinut ca pentru Romania ar fi mai important sa se orienteze pe axa Bucuresti- Washington- Moscova, decat pe asa-zisa axa Bucuresti- Washington- Londra. Liderul PIN a motivat ca Romania nu poate ignora zona politica si nici faptul ca tara noastra este dependenta de Moscova, iar in acest caz problema trebuie pusa cu multa diplomatie. Rusia este un partener care nu trebuie ignorat. Mai mult, Gusa va pleca in curand in Rusia pentru a obtine unele angajamente, fara sa precizeze insa care sunt acestea si ce va castiga Romania in urma vizitei lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.