Secretarul general al Partidului Democrat, Vasile Blaga, a avertizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca partidele din Alianta D.A. vor fi cele care vor plati costurile guvernarii. "Dupa o analiza a costurilor guvernarii, lucrurile sunt simple. Sunt doar patru formatiuni in coalitie. Daca doriti, putem spune chiar trei, Alianta D.A., Partidul Conservator si UDMR.

Este foarte clar, din toate punctele de vedere, ca Alianta D.A. va plati costurile guvernarii. PC nu are ce plati, pentru ca nu are ce pierde, UDMR, cat timp reprezinta singura interesele populatiei maghiare, va avea tot 7%, si, atunci, partidele aliantei trebuie sa se gandeasca ce fac", a declarat liderul democrat. Afirmatiile lui Vasile Blaga au fost facute in contextul in care Biroul Permanent National al PD a decis sa-l retraga pe Gheorghe Pogea din functia de vicepremier, fara a mai face vreo nominalizare in acest sens, si sa-l inlocuiasca pe ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, cu senatorul Radu Berceanu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.