Aflat cu un picior in guvern, liderul conservator, Dan Voiculescu, ii ameninta cu tribunalul pe toti cei care il catalogheaza drept fost ofiter al securitatii.

Voiculescu a anuntat, ieri, dupa o sedinta a Biroului Politic al PC, ca l-a mandatat pe avocatul sau, Sergiu Andon, sa deschida actiuni in justitie impotriva tuturor celor care au spus public despre el ca a facut parte din structurile fostei politii politice. Pe lista neagra a sefului PC se afla deja Gigi Becali, istoricul Marius Oprea si un cotidian central. "Vor fi obligati sa probeze afirmatiile pe care le fac, daca nu, vor plati", a afirmat Voiculescu. La randul sau, Sergiu Andon a aratat ca "va deschide procese in cazurile cele mai grave, in fata situatiilor de cea mai evidenta rea-credinta".Inainte de a se prezenta in fata instantelor, Voiculescu va avea marti o intalnire cu membrii CNSAS, pentru a obtine un nou certificat de "buna purtare". El a precizat ieri ca a cerut Colegiului inca o clarificare "in legatura cu acest gen de afirmatii aparute in presa" si ca urmare a intrarii in posesia institutiei a unui nou lot de dosare, care ar putea cuprinde elemente-surpriza. "Am castigat procese, m-am enervat si rau am facut ca mi-am consumat din nervii mei pe o problema care nu a existat niciodata", a spus Voiculescu, adaugand ca are nevoie si de opinia noii conduceri a CNSAS.

"Pogea sa stea linistit"

Presedintele PC a dat un pas inapoi in privinta negocierilor cu ceilalti doi vicepremieri pe tema redistribuirii atributiilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.