Liderul PIN, Cozmin Gusa, a adus ieri in fata jurnalistilor copiile din carton ale celor sapte primari ai Capitalei carora le-a agatat de gat diplome potrivit cu „meritele“ fiecaruia.

Astfel, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a aparut pe o bicicleta de epoca si a fost onorat cu "Diploma distrugatorul parcurilor". Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, a fost imbracat de membrii PIN intr-un costum de dandy cu baston. El a primit "Diploma pentru cresterea necontrolata a averii". Cea mai enigmatica distinctie

i-a fost conferita lui Liviu Negoita (Sectorul 3): "Trofeul Silvian Ionescu". In copia din carton, primarul Sectorului 3 tinea in mana stanga o alta mana neagra, descrisa de deputatul PIN Lavinia Sandru drept "mana Mafiei, a Securitatii, a lui Silvian Ionescu". Nici Adrian Inimaroiu, edilul Sectorului 4, nu a scapat mai ieftin. El a fost pictat ca un june vesel, iar diploma l-a numit "primarul PeNaL din Alianta", cu referire la problemele pe care Inimaroiu le are cu Justitia. O alta imagine pitoreasca a fost cea a primarului "care este", Marian Vanghelie.

Cu un lant auriu la piept, ca un negustor din alte vremuri, mic de statura, Vanghelie a fost atribuit cu un "Wanted" mare pe piept, pentru ca e cautat "de oameni, de PSD si de DNA". Un Cristian Poteras (Sectorul 6) imens a fost gratulat cu o "Diploma de excelenta pentru incompetenta". In cele din urma i-a venit randul si Primarului General Adriean Videanu, taxat pentru proiectele lui controversate cu o "Diploma portocalie pentru megalomanie".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.