ACUZATII - Fostul lider al PNL, Theodor Stolojan, a declarat ieri la Arad ca se incearca o denigrare a sa cu orice pret. Stolojan a mentionat metoda SMS-urilor trimise unor lideri locali, in care este acuzat de anonimi ca ar incerca sa revina la putere. Stolojan sustine ca, in aceleasi SMS-uri, este acuzat si ca incearca sa transforme PNL intr-un partid prezidential. El spune ca nu poate decat sa banuiasca cine a pus la cale campania de SMS-uri: "Nu pot sa cred decat ca vin din zona grupului care-l inconjoara pe Tariceanu".

De asemenea Theodor Stolojan a criticat dur guvernul, declarand ca PNL si-a pierdut serios din credibilitate din cauza politicii premierului si a "grupului care-l inconjoara". Fostul lider liberal a sustinut ca nu vrea schimbarea lui Tariceanu, dar vrea sa atraga atentia asupra unor "erori de strategie". In urmatoarea perioada Stolojan va vizita cel putin 15 filiale judetene ale PNL si va face unele recomandari oficiale partidului.

Interventiile lui Stolojan: "patrunjel in ciorba"

DECLARATIE Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat ca interventiile recente ale fostului lider al PNL, Theodor Stolojan, privind activitatea partidului sunt ca "patrunjelul in ciorba", nu ajuta si nici nu strica, iar daca acesta doreste presedintia partidului, va putea candida la alegerile din 2008.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.