Desi a fost la un pas de a fi inlaturat de la sefia deputatilor PNL pentru criticile aduse conducerii partidului, Crin Antonescu a insistat, ieri, ca premierul Calin Popescu Tariceanu sa faca publice atat numele membrilor guvernului pe care i-a instalat in consilii de administratie, cat si detaliile campaniei fluturasilor publicitari privind integrarea europeana.
"Raman in asteptarea raspunsurilor la intrebarile pe care le-am adresat primului-ministru. Inteleg ca a fost o perioada mai agitata, dar intrebarile mele raman, la fel si asteptarea privind raspunsurile", a spus Antonescu. Liderul grupului parlamentar liberal din Camera a accentuat faptul ca nu si-a schimbat opinia fata de felul in care Tariceanu conduce guvernul.

"Imi mentin pozitiile, evaluarile si solicitarile", a precizat Antonescu. In urma cu doua saptamani, deputatul PNL l-a atacat dur pe seful sau de partid, acuzandu-l ca si-a construit un guvern "de intimi", care raspunde perfect nevoilor clientelei politice. Derapajul era sa-l coste pe Antonescu fotoliul de lider al grupului parlamentar din Camera. Ieri, el a admis faptul ca are relatii "reci, dar civilizate" cu premierul. "Nu ne luam de gat, nici intr-un sens, nici intr-altul", a precizat liderul liberal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.