Conducerea Camerei a ajuns la concluzia ca publicarea in Monitorul Oficial a declaratiilor de avere ale deputatilor ar costa forul legislativ aproape un miliard de lei.
Biroul Permanent al Camerei a decis ca declaratiile de avere reactualizate ale deputatilor sa fie publicate doar pe site-ul Camerei, urmand ca, dupa rectificarea bugetului, aceste declaratii sa fie publicate si in Monitorul Oficial. Potrivit unei note a secretarului general-adjunct al Camerei, Mihai Unghianu, deputatii au obligatia de a actualiza anual declaratia de avere, in cazul dobandirii unor bunuri, iar declaratia lor trebuie sa se publice pe pagina de Internet a Camerei si in Monitorul Oficial. Secretariatul General al Camerei a aratat ca potrivit tarifelor aplicate, incepand din acest an, la Monitorul Oficial, pentru publicarea declaratiilor de avere se percepe 490.000 de lei/pagina, ceea ce ar insemna 2.940.000 de lei pentru o declaratie de avere, care are sase pagini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.