Deputatul PSD Daciana Sarbu a declarat, joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca partidul "nu merge mai bine cu Mircea Geoana" si ca situatia dezastruoasa din sondaje arata ca imaginea partidului nu s-a schimbat deloc in bine. Ea considera ca indecizia si faptul ca nu sunt eliminati din partid oamenii cu probleme de imagine fac ca populatia sa aiba in continuare o parere proasta despre PSD.

Daciana Sarbu a recunoscut ca atat ea cat si alti tineri din PSD doresc revenirea lui Cozmin Gusa in PSD. In acest sens au avut loc contacte si discutii cu membrii PIN. "Am vorbit intre noi. Am discutat cu Lavinia Sandru cu Cozmin Gusa, cu mai multi tineri", a declarat Daciana Sarbu.
Desi a evitat sa spuna transant daca il considera pe Cozmin Gusa mai bun decat actualul presedinte Mircea Geoana, Daciana Sarbu a declarat ca liderul PIN "ar fi bun in PSD".

Deputatul social-democrat a declarat ca se astepta la mai mult de la Mircea Geoana. Daciana Sarbu l-a acuzat pe presedintele PSD ca nu a eliminat pe nici unul din membrii partidului cu probleme grave de imagine si i-a reprosat indecizia de care da dovada atunci cand e vorba de aliante politice sau de proiecte in desfasurare.
"Dupa congresul PSD de anul trecut, trebuiau sa plece toti cei care stiau ca au o imagine proasta. Nu vreau sa dau nume pentru nu a intra in razboaie personale", a precizat Daciana Sarbu.

"Decat sa spui de o mie de ori, mai bine faci o data. Asa ca ma astept din partea dlui Geoana sa faca mai multe lucruri si sa spuna mai putin", a mai declarat deputatul PSD.

Totodata, Daciana Sarbu a declarat ca tinerii parlamentari ai PSD considera, in continuare, ca inoportuna propulsarea lui Vanghelie in fruntea filialei din Bucuresti. De asemenea si proiectul "Generatia 2008" lansat de Mircea Geoana este considerat o greseala in conditiile in care PSD-ul are deja o organizatie de tineret (TSD) si multi tineri pregatiti sa preia functii importante in partid. Mai mult, daca starea de lucruri din PSD nu va reveni la normalitate, Daciana Sarbu nu exclude posibilitatea despartirii de PSD.

Presedintele PIN, Cozmin Gusa, s-a declarat flatat de declaratiile Dacianei Sarbu si a apreciat ca aceste afirmatii vin de la acei social-democrati care nu sunt santajabili si s-au saturat de jocurile de culise ale unor lideri.

Ion Iliescu: "Aducerea lui Gusa in PSD a fost o mare greseala"

Fondatorul PSD, Ion Iliescu, considera ca aducerea lui Gusa in PSD a fost o mare greseala, ca si numirea lui in functia de secretar general si ca PSD nu trebuie sa mai recurga la oameni "din import".

Fostul sef al statului a spus ca sub nici o forma Gusa nu mai are ce cauta in PSD, punand pe seama tineretii si a lipsei de experienta politica propunerea Dacianei Sarbu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.