Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, ieri, la Petrosani, ca PSD scade in sondaje deoarece nu-si face treaba de partid de opozitie si pentru ca oamenii au obosit de certurile dintre membrii acestui partid.
Ponta a spus ca vrea sa auda ca Mircea Geoana il ataca pe premierul Tariceanu si Ion Iliescu pe presedintele Basescu. "PSD nu se manifesta ca un partid de opozitie. Nu mai vreau sa particip la discutii intre Mircea Geoana si Ion Iliescu. Vreau sa aud ca Geoana il ataca pe premierul Tariceanu si Ion Iliescu pe presedintele Basescu. De aceea nu crestem in sondaje, pentru ca ne certam intre noi", a spus deputatul PSD. El sustine ca singurul care "mai iese la atac" impotriva puterii este Sorin Oprescu, dar el este "cam singur". "In teritoriu oamenii au obosit de atatea certuri care sunt intre noi. Scadem permanent in sondaje din acest motiv. Sa terminam odata pentru totdeauna cu scandalurile si sa ne vedem de treaba, altfel ramanem tot in opozitie", a spus Ponta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.