Presedintele si-a dezvaluit preferinta pentru legendarul personaj intr-un interviu acordat revistei "The ONE", care apare astazi pe piata.
Andreea Esca, directorul editorial al revistei, l-a provocat pe presedinte la un interviu mai neobisnuit, respectiv realizarea unui portret chinezesc. Desi interviul acordat unei reviste pentru femei este o premiera pentru presedinte, acesta s-a comportat ca un adevarat diplomat si a recunoscut ca daca ar avea oportunitatea sa-si aleaga epoca in care sa traiasca, ar opta tot pentru cea contemporana.

Atractia pentru contemporan nu se manifesta insa si cand vine vorba de cea de-a saptea arta. Seful tarii a mentionat printre preferinte serialul englez "Linia maritima Onedin", ce a facut furori prin anii '80. Intre alte pasiuni ale presedintelui Basescu, aflam din revista marcile de masini preferate, bijuteria de care nu se desparte niciodata, floarea pe care ar dori sa o intruchipeze, dar si faptul ca nu ar renunta niciodata la parfumul Hugo Boss.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.