Senatorul PRM Gheorge Funar i-a solicitat, ieri, ministrului Gheorghe Flutur sa comunice cite oua au fost numarate si cite pasari au fost eutanasiate la ferma de la Cornu a fostului premier Adrian Nastase si la "conacul" poetului Mircea Dinescu.
Printr-o interpelare scrisa, senatorul PRM cere ministrului Agriculturii socoteala pentru masurile impotriva gripei aviare luate in comunele Cornu si Cetatea, acolo unde au proprietati fostul prim-ministru Adrian Nastase si poetul Mircea Dinescu. Funar i-a atras atentia ministrului ca ordinul sau privind eutanasierea tuturor pasarilor din fermele si gospodariile din Dolj si Prahova nu au fost respectate in toate localitatile, "facindu-se exceptie in functie de numele si calitatile proprietarilor de imobile".

In acest context, senatorul PRM i-a solicitat lui Flutur sa-i comunice numarul pasarilor eutanasiate, al oualor numarate si confiscate si valoarea despagubirilor acordate in cazul fermei de la Cornu a lui Nastase si a "conacului" din comuna Cetate a poetului Mircea Dinescu. "In cazul in care pasarile lor nu au fost eutanasiate, iar ouale lor nu au fost numarate si confiscate, va solicit sa-mi comunicati care au fost argumentele celor care nu au respectat ordinul si dispozitiile si ce sanctiuni s-au aplicat", mai sustine reprezentantul PRM.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.