Parlamentarii tenismeni au cerut, ieri, Camerei Deputatilor suplimentarea cu 50 de milioane de lei a sumei necesare pentru a manui rachetele de tenis la Moscova, la inceputul lunii iunie.

Initial, ei intentionau sa stea in perioada 1- 4 iunie la Moscova pentru participarea la Turneul European Interparlamentar de Tenis. Ulterior, ei au descoperit ca ar face mai bine sa plece cu o zi inainte, adica pe 31 mai, ceea ce a crescut cheltuielile cu aproape 300 de dolari de persoana. In total, ziua suplimentara pe care si-ar dori-o cei 6 deputati pentru a fi proaspeti la competitie costa contribuabilul roman aproape 1.800 de dolari, adica 50 de milioane de lei vechi. Din delegatie s-a retras deputatul PD Ioan Oltean. In schimb Laszlo Borbely, Mircea Man, Florea Voinea, Dan Radu Rusanu, Dumitru Puzdrea si Corneliu Ciontu sunt gata sa le dovedeasca rusilor talentul alesilor romani la tenis de camp. Numai cazarea la Hotelul Orlyonok din Moscova la care vor sta deputatii va costa 150 de euro pe noapte.

Alta deplasare impresionanta a unor deputati romani va avea loc in perioada 19-21 iunie la Paris, unde vor fi prezenti nu mai putin de 7 alesi la o sesiune a Adunarii Uniunii Europei Occidentale. In cazul acestei delegatii, doar rezervarea cazarii pentru delegatia romana costa 4.500 de euro pentru cele patru nopti petrecute in capitala Frantei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.