Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a vizitat cu prilejul aniversarii a 131 de ani de la infiintarea PNL, casa memoriala a familiei Bratianu si a depus flori la capela unde sunt inmormantati membrii familiei.
Tariceanu a parcurs pe jos drumul intre capela unde sunt inmormantati Bratienii si casa care le-a apartinut acestora. "Astazi avem un moment aniversar deosebit: 131 de ani de la infiintarea PNL si nu puteam gasi un loc mai deosebit decat aceasta cladire cu arhitectura superba, care este si o demonstratie de bun gust, arhitectura romaneasca care a devenit de acum traditionala", a afirmat presedintele liberal, referindu-se la casa familiei Bratianu.

Tariceanu a fost insotit in vizita facuta la mosia Bratianu si la capela unde sunt inmormantati membrii acestei familii de presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, de presedintele fondator al partidului, Radu Campeanu, precum si de alti membri ai PNL. Aniversarea a 131 de ani de la infiintarea PNL va fi marcata prin acordarea Premiului de excelenta I.C. Bratianu, istoricului Alexandru Zub.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.