Norica Nicolai va primi un avertisment pentru incidentul de la Senat, privind prezenta Anei-Maria Hanes in sala de sedinta.
Comisia juridica, in urma analizei probelor video dar si a stenogramei sedintei, a constatat ca "nepoata" n-a votat in locul senatorului. Norica Nicolai si-a asumat vina de a o fi introdus in sala pe "nepoata". Pe de alta parte, Comisia juridica a primit si raportul CNA, care a sanctionat TVR pentru ca a dezinformat publicul. Practic, CNA i-a reprosat TVR ca modul in care postul a "ilustrat cu imagini stirea prezentata a venit in contradictie cu continutul stirii".

Un moment hilar l-a constituit vizionarea imaginilor inregistrate de Antena 1, care au surprins un alt senator votand la mai multe maini:democrata Maria Petre! Tot imaginile inregistrate atunci de televiziuni l-au surprins si pe senatorul Marius Marinescu alergand cu listingul de vot, afara la presa. Dar nicio imagine n-a aratat-o pe "nepoata" votand in locul senatorului liberal. Ana-Maria Hanes, audiata si ea ieri, de membrii Comisiei, i-a lasat pe jurnalisti cu ochii-n soare. In timp ce toti ziaristii o asteptau la usa comisiei, "nepoata" a parasit biroul senatorului Eckstein prin balcon si de acolo, pe terasa, reusind astfel sa scape de presa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.