Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat ieri, intr-o declaratie de presa, ca Polul Social nu este o constructie politica, ci un forum de dezbatere care se doreste un raspuns unitar al stangii romanesti la actuala guvernare de dreapta. Astfel, el a reconfirmat interesul sau si al PSD de a participa la lansarea acestui proiect, care va avea loc astazi, la complexul expozitional Romexpo din Capitala.

"Vreau sa subliniez, inca o data, ca nu este vorba despre un pol social sub forma unei constructii politice, ci este o dezbatere cu oameni interesati intr-un raspuns unitar al stangii romanesti si vreau sa reconfirm interesul PSD in a participa in cadrul acestui forum de dezbatere", a spus Mircea Geoana. De asemenea, acesta a precizat ca a primit asigurari de la Ion Iliescu, in cadrul sedintei saptamanale a BPN, ca nu este vorba despre o constructie politica si "nici macar despre o idee de pol social ca si constructie, ci de un forum de dezbatere".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.