Presedintele PSD, Mircea Geoana, secondat indeaproape de presedintele executiv interimar al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, au descins, sambata, prin pietele bucurestene Obor si Moghioros.
Ei au lansat o campanie de strangere de semnaturi pentru sustinerea votului uninominal si demiterea ministrilor Nicolaescu si Flutur. Inconjurat de activisti imbracati in tricouri rosii, care distribuiau fluturasi cu titluri precum "Somnul ratiunii naste monstri" sau "Romania - Bolnava", Geoana a facut o adevarata baie de multime printre pensionarii care se intorceau de la piata, cu sacosele pline cu cartofi si praz.

Pentru acestia, Geoana a venit cu un "cos" propriu de promisiuni, printre care marirea pensiilor si rezolvarea "problemelor sociale". "Aceasta este prima chestie pe care o facem cand ajungem la guvernare", a anuntat liderul PSD. Presedintele PSD a reusit sa convinga o batrana, care i-a spus: "Hai, mama, veniti la putere, ca va astept". Un tanar care trecea grabit prin zona i-a strigat insa: "Matusa Tamara!".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.