Deputatul PSD Victor Ponta a cerut, ieri, ajutorul presei. El a dorit sa reaminteasca oamenilor de situatia sinistratilor din Seciurile, Rosia de Amaradia si Bustuchin, judetul Gorj, situatie intens mediatizata in urma cu doua saptamani.

La inceputul lunii mai, 600 de familii din localitatile sus-mentionate au ramas fara case, din cauza unor grave alunecari de teren. Imediat dupa tragedie, vicepremierul Gheorghe Pogea, impreuna cu ministrii Laszlo Borbely si Ioan-Codrut Seres, au mers la fata locului si au promis oamenilor ca le vor construi noi case pe un teren de 45 de hectare, pus la dispozitie de primaria din Targul Carbunesti. Conform declaratiilor lui Victor Ponta, acele familii din judetul Gorj au ramas numai cu promisiunile, deoarece vicepremierul s-a facut nevazut imediat dupa ce presa venita la fata locului a plecat. Astfel, la aproximativ doua saptamani de la tragedie, peste 1.000 de oameni inca mai dorm in corturi.

"Mai aveau un pic si le promiteau palate, dar pana la urma n-au facut nimic" a afirmat deputatul PSD. Iritat de indiferenta guvernantilor, tanarul deputat a promis ca intr-o saptamana el, impreuna cu parlamentarii din Gorj, vor strange bani pentru a-i aduce pe sinistrati in Bucuresti. Ponta a adaugat ca acestia vor fi cazati in birourile lui Pogea, Seres si Borbely, sperand ca astfel va reusi sa-i convinga pe cei trei ministri sa le rezolve oamenilor problema.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.