PSD a anuntat ca, de astazi, va incepe sa stranga semnaturi de la bucuresteni pentru demiterea ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu si a ministrului Agriculturii Gheorghe Flutur
Initiativa politica a fost anuntata de Sorin Oprescu, presedintele interimar al filialei social-democratilor din Bucuresti. Oprescu i-a acuzat pe cei doi ministri de incompetenta: "Desi ministrul Flutur afirma cu putin timp in urma ca s-a inchis si ultimul focar de gripa aviara, astazi constatam ca am ajuns la un dezastru national. Observam ca gripa aviara este mai raspandita in acest moment decat in urma cu cateva luni". Sorin Oprescu este de parere ca de vina nu sunt producatorii de carne de pasare ci autoritatile "indolente" care au administrat criza.

Presedintele interimar PSD considera ca Flutur risca sa bage in carantina intreaga tara si ca pune in pericol Romania si chiar Europa, in conditiile in care tara noastra ar fi trebuit sa reia exporturile de carne de pasare catre UE. Eugen Nicolaescu n-a scapat nici el de criticile liderului PSD: "Ministrul Sanatatii nu a facut altceva decat sa creeze un haos organizational in momente grele pentru aceasta tara; el se joaca in continuare cu sanatatea romanilor" a sustinut Oprescu. Liderul social-democratilor din Bucuresti a solicitat si filialelor locale sa stranga semnaturi, iar lista va fi inaintata primului- ministru Tariceanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.