Liderul PSD s-a prezentat ieri la Tulcea, ca un veritabil candidat, in timp ce Ion Iliescu isi facea campanie la Cluj.

Mircea Geoana a vorbit ieri cu gindul la functia de presedinte al Romaniei. N-a fost un anunt oficial. Si nici unul foarte ferm. Vorbind despre necesitatea construirii unui pod peste Dunare in orasul Macin, judetul Tulcea, Geoana a spus "nu stiu daca trebuie sa ajung presedintele Romaniei, ceea ce e posibil sa se intimple, ca sa construim acest pod". Este prima oara cind liderul PSD vorbeste despre posibilitatea de a candida la functia de sef al statului.

De altfel, Geoana a fost ieri intr-o evidenta campanie electora-la. A fost inconjurat de lideri ai partidului, pe care i-a prezentat peste tot pe unde a mers. S-a deplasat cu Mircea-mobilul, celebrul sau microbuz pe care este lipit un imens poster cu chipul sau. S-a oprit in sate, a dat mina cu oamenii, a facut promisiuni, a vizitat fabrici si santiere.

Liderul PSD a vizitat o scoala goala

Peste tot in periplul sau de ieri din judetul Tulcea Mircea Geoana a fost primit cu flori comandate de liderii pesedisti locali si puse in bratele unor frumoase fete pentru a i le oferi liderului PSD. Lucrurile n-au mers ca pe roate, organizarea lasind adesea de dorit. La Smirdan, imediat dupa ce a trecut Dunarea cu bacul, Geoana a fost intimpinat de un asurzitor cor de broaste. In satul Vacareni, pesedistii locali au organizat o "dezbatere" despre agricultura la care au participat doar vreo zece babe din sat. Intr-o situatie penibila s-a trezit Geoana atunci cind a vizitat, fara o organizare prealabila, liceul din Macin. S-a dus sa viziteze o clasa, numai ca s-a trezit singur-cuc, elevii chiulind, se pare, in masa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.