Consilierul prezidential Theodor Stolojan a primit avertisment public in sedinta filialei PNL Bucuresti, al carei membru este.
Liberalii bucuresteni i-au pus in vedere lui Stolojan ca este obligat sa respecte statutul si sa nu provoace daune imaginii partidului. Conducerea organizatiei conduse de viceprimarul Ludovic Orban s-a intrunit miercuri seara pentru a discuta consecintele criticilor si atacurilor pe care Stolojan le-a lansat, in ultima vreme, la adresa PNL si a premierului Tariceanu. Desi fusese invitat la sedinta inca de la sfarsitul saptamanii trecute, consilierul de la Cotroceni a refuzat sa participe, anuntand-si colegii, printr-o scrisoare, ca va sta de vorba cu ei abia dupa ce-si va termina turneul pe la filialele din tara.

Gestul lui Stolojan a fost perceput ca un afront de cei mai multi membri ai conducerii PNL Bucuresti, care au cerut cu insistenta sanctionarea acestuia, conform statutului. Dupa cateva ore de dezbateri intense, liberalii au decis sa-i aplice lui Stolojan, deocamdata, o simpla mustrare. "PNL Bucuresti dezaproba luarile de pozitii publice ale consilierului prezidential Theodor Stolojan si le considera total inoportune si daunatoare atat pentru imaginea PNL, cat si pentru stabilitatea politica din Romania (...)


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.