Consilierul hunedorean Costel Avram (PRM) a sustinut ieri, ca vicepremierul Gheorghe Pogea l-a amenintat la telefon, dupa ce el a facut public faptul ca vicepremierul a dat ordin sa i se asfalteze drumul pana la casa lui de vacanta, de pe malul lacului Cincis.

"In urma acelor declaratii, vicepremierul Gheorghe Pogea m-a amenintat telefonic ca ma va reclama la conducerea partidului meu (PRM). Domnul Pogea, prin faptul ca a dat telefon la acel angajat de la Directia de Drumuri, ca sa-i repare drumul la casa lui de vacanta, a facut sa se cheltuiasca 800 de milioane de lei vechi. Voi cere sa se faca o ancheta sa vedem daca acesti bani trebuiau sa se cheltuie cu reparatia acelui drum. Am inteles ca si premierul Tariceanu a fost informat despre cum da ordine domnul Pogea ca sa se repare drumurile" a declarat consilierul PRM. Conform lui Avram, Pogea l-a amenintat la telefon ca "se va ocupa personal de el".

Consilierul hunedorean a mai sustinut ca, in proportie de 90% Gheorghe Pogea va fi schimbat din functia de vicepremier si va fi numit ministru al Transporturilor. Conflictul dintre cei doi a ajuns in presa recent, dupa ce consilierul PRM l-a acuzat pe Pogea ca si-a asfaltat drumul in mod ilicit. Atunci, Pogea a incercat sa se justifice spunand ca nu a dat ordine numanui, iar angajatul respectiv a avut misiunea sa "toaletizeze" marginea drumului judetean 787 D.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.