Seful liberalilor s-a aratat iritat de declaratiile presedintelui PD, Emil Boc, care le-a sugerat, sambata, liberalilor sa nu-si forteze partenerii sa se gandeasca la o motiune de cenzura.
Tariceanu l-a criticat, ieri, in sedinta Comitetului Executiv al PNL pe Boc, calificand iesirea acestuia drept "o tampenie, o obraznicie". De altfel, primul-ministru i-a reprosat, personal, liderului democrat atitudinea afisata sambata, dupa Colegiul Director al PD, la sedinta Consiliului National de Coordonare al Aliantei, desfasurata, ieri, in biroul presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu.

Potrivit unor surse parlamentare, pedistii au raspuns si ei cu aceeasi moneda, aratand ca nici liberalii nu sunt "usa de biserica" la acest capitol. "Atata vreme cat oameni ca Ludovic Orban vor continua sa ne atace, noi ne comportam cum credem de cuviinta", i-ar fi replicat Boc lui Tariceanu. Intr-un final, ambele parti au convenit din nou sa nu se mai rafuiasca in public si sa-si rezolve problemele in interiorul Aliantei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.