Biroul Permanent Judetean al PNL Dolj a luat in discutie, vineri seara, posibilitatea excluderii din partid a deputatului Horatiu Buzatu, dupa ce subprefectul Nicolae Giurgiteanu l-a acuzat pe acesta ca il terorizeaza cu telefoanele pe care i le da noaptea.
"Este foarte adevarat ca s-a discutat excluderea mea din partid, insa nu vreau sa fac mai multe comentarii pentru ca as amplifica si mai mult situatia grea in care ma aflu. Problema excluderii mele este una care tine mai mult de competente pentru ca sunt parlamentar si, potrivit Statutului, nu ma poate exclude Biroul Permanent Judetean, un for inferior", a declarat Horatiu Buzatu. Proaspat numit in functia de subprefect de Dolj, Nicolae Giurgiteanu l-a acuzat pe deputatul PNL Horatiu Buzatu ca il terorizeaza cu telefoanele pe care i le da noaptea: "Ma suna numai intre 12:30 si 2.00 noaptea. Ma terorizeaza. Se da la telefon ministrul Dobre si-mi ordona sa ma duc pe diguri sa vad ce se intampla. Altadata se da Tancu sau Tincu si-mi spune noaptea sa-i dau raportarea din jumatate in jumatate de ora".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.