Potrivit unor surse liberale, consilierul lui Traian Basescu va incepe in curind un turneu prin filialele PNL din tara pentru a discuta despre evolutia partidului.

Ar fi urmatorul pas facut de Stolojan pentru a arata ca "se va reintoarce in politica", revenire anuntata luni seara intr-o emisiune televizata in care a atacat Guvernul si pe liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu. El va asculta opiniile liberalilor si va milita, cel mai probabil, pentru realizarea fuziunii cu PD. Surse din PNL spun ca fililalele vizitate vor fi, pentru inceput, cele cinci in care se gasesc adepti ai lui Stolojan: Dimbovita, Neamt, Suceava, Giurgiu si Sibiu.

Orban il scoate pe Stolo la raport

Pe de alta parte, organizatia de Bucuresti condusa de Ludovic Orban ii va oferi o surpriza lui Stolojan si-l va invita la dialog. Potrivit unor informatii neoficiale, Ludovic Orban ii va inainta astazi o invitatie lui Theodor Stolojan pentru a fi prezent saptamina viitoare la o discutie cu biroul de conducere al PNL Bucuresti.

Din acest birou fac parte multi dintre adeptii lui Tariceanu, printre care deputatii Bogdan Olteanu, Crin Antonescu si Ludovic Orban, dar si Mona Musca. Intilnirea, daca ea va fi onorata de Stolojan, ar putea sa fie interesanta, mai ales ca dialogul s-ar purta cu cei mai puternici contestatari ai consilierului prezidential. Surse din PNL mai spun ca si alti liberali si-au manifestat dorinta de a se intilni cu Stolojan pentru a-l convinge ca nu e cazul sa faca fuziune cu PD. Acestia ar fi cerut incuviintarea conducerii partidului pentru a organiza intilniri cu fostul lider, iar raspunsul a fost pozitiv.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.